• L'Arbre de la Vida

  129,00 €

  Peça inspirada en l'obra "L'Arbre de la Vida" de Gustav Klimt aquesta obra ens mostra el significat de la connexió del cel i de la terra o per altres de la barreja del genere femení amb el masculí.

  L'obra està dividida en tres parts l'esquerra representa l'expectativa, el centre s'ubica l'arbre i a la dreta l'anhel.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini i ferro. 

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

 • Nit Estrellada

  59,00 € Des de

  Peça inspirada en l'obra "Nit Estrellada" de Vincent van Gogh.

  L'oli La nit estrellada va ser pintat per l'artista Vincent van Gogh durant el seu internament voluntari a l'hospital psiquiàtric Saint Paul de Mausole. La composició mostra un cel amb dues espirals nebuloses que s'abracen creant la sensació de moviment i fluïdesa. Al cel nocturn, juntament amb les onze estrelles, es troba una lluna creixent de tons groguencs igualment lluminosa, donant la impressió d'un sol en comptes d'una lluna. La torre de l'església i el xiprer són els únics elements que apunten cap al cel. Representen la natura, a la qual ovacionen.

  Mòbil L de 40 X 44 cm, fabricat en alumini, ferro i metacrilat.

  Mòbil XL de 54 x 58 cm, fabricat en alumini, ferro i metacrilat.

 • Pomes, pot de gingebre i...

  119,00 €

  Peça inspirada en l'obra "Pomes, pot de gingebre i plat a la vora" de Piet Mondrian.

  Realistes i brillants, aquests objectes estan ubicats a l'espai amb un ordre artificial que explica a la perfecció de què està fet cada material, el tacte que té cada textura, d'on ve la llum ... Podríem buscar simbolisme per aquestes 5 pomes, o aquest plat posat dempeus, o aquest pot buit, però sincerament, dubto molt que això sigui rellevant. Aquesta petita aquarel·la és gairebé un experiment.

  Mòbil de 29x29 cm, fabricada en alumini, ferro i metacrilat.

  Pots penjar o posar-lo a la base com un mòbil de peu.

View more products
testmonial
testmonial
testmonial
testmonial
 • L'art abstracte de Piet Mondrian expressat en una delicada figura en equilibri. Realment singular i atrevit !! Un regal sorprenent i atractiu. Embalatge de qualitat.

 • La molt bona artesania del mòbil "Composició III Piet Mondrian" combinat amb física aplicada, molt bon disseny i simplicitat és realment un exit. Un gran objecte d'art! És molt divertit mirar-lo. El tipus d'embalatge també mostra l'apreciació de la propietat. Gràcies! Tot va ser ràpid i fàcil des de la comanda fins al lliurament.

 • has entrat a la meva família amb un super treball personalitzat. A més de rapidesa i qualitat d'embalatge en l'enviament. Fantàstic, repetiré

 • Em va encantar personalitzar el meu mòbil amb les fotos d'un dels millors dies de la meva vida, moltes gràcies elgir per fer aquesta peça única tan especial.